Rusija nije za pristup oko za oko ali ćemo odgovoriti SAD-u

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rusija nije za pristup 'oko za oko' ali ćemo odgovoriti SAD-u"

"Optužbe američkog državnog sekretara Džona Kerija kako Rusija laže u pogledu svoje uključenosti u Istočnoj Ukrajini nisu u skladu sa diplomatskom etikom" rekao je danas zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov.

Keri je ovih dana izjavio kao Rusija laže govoreći kako u Ukrajini nema njenih trupa i opreme, prenosi Rojters.

U intervjuu za tri vodeća ruska TV kanala, Rjabkov je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << napomenuo kako Keri nema moralno pravo da optužuje Moskvu za laganje.

 - Mislim da ljudi koji su tako često i tokom tako dugog vremena demonstrirali kako SAD govore o jednoj stvari, a u stvari čine drugu, često suprotnu, jednostavno nemaju pravo da koriste takve reči - ističe Rjabkov, a prenosi Tas.

On je napomenuo kako Moskva trenutno radi na protivmerama na američke sankcije uvedene protiv Rusije, ali da bi bilo pogrešno sada govoriti o njima.

- Ovo apsolutno nije situacija u kakvoj se traži pristup 'oko za oko', mada je s vremena na vreme neophodan reciprocitet - inapominje Rjabkov, dodajući da Rusija u pogledu kontramera zadržava pravo na sve opcije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Rjabkov: Keri nema moralno pravo da optužuje Rusiju za laži

Izvor: Blic, 27.Feb.2015

Optužbe američkog državnog sekretara Džona Kerija kako Rusija laže u pogledu svoje uključenosti u Istočnoj Ukrajini nisu u skladu sa diplomatskom etikom, rekao je danas zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov...Keri je ovih dana izjavio kao Rusija laže govoreći kako u Ukrajini...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.