Romeo Trevis postaje Makedonac

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2016, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romeo Trevis postaje Makedonac

Američki krilni centar Romeo Trevis novi je košarkaš makedonske reprezentacije, odlučili su danas selektor Dragan Raca i Košarkaški savez Makedonije.

Kako prenose lokalni mediji, selektor Dragan Raca, koji je imao više opcija za stranog košarkaša, odlučio se za Trevisa, nakon što je iz reprezentacije izbačen Bojan Trajkovski zbog nediscipline.

Romeo Trevis trebalo bi da do kraja sedmice dodje u Makedoniju i da se u ponedeljak prikljući igračima na treninzima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nacionalne selekcije.

Tamnoputi košarkaš Le Mana ima 31 godinu, a pre francuske ekipe igrao je za nemački Ulm, Hapoel Gilboa iz Izraela, hrvatski Zadar, ukrajinski Himik i francuski Strazbur.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.