Putin i Porošenko se složili oko koraka za rešenje krize

Izvor: Press, 03.Sep.2014, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Porošenko se složili oko koraka za rešenje krize

"Predsednici dve zemlje su razmenili mišljenja oko toga šta treba prvo preduzeti kako bi se što pre okončalo krvoproliće na jugoistoku Ukrajine", rekao je Peskov, a preneo Rojters.



"Stavovi Putina i Porošenka o mogućim načinima za okončanje ove teške krize se u značajnoj meri podudaraju", dodao je portparol ruskog predsednika.

Lideri Rusije i Ukrajine su se prošle nedelje sastali >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Minsku, ali nisu ostvarili napredak prema okončanju konflikta na istoku Ukrajine, koji se poslednjih nedelja dodatno intenzivirao.

Zapad i Kijev optužuju Rusiju da je u Ukrajinu poslala svoje trupe, ali zvanična Moskva to negira.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin i Porošenko "dele poglede" o rešenju krize

Izvor: RTS, 03.Sep.2014

Vladimir Putin i Petro Porošenko razgovarali su danas o sporazumu o miru u istočnoj Ukrajini i utvrdili da "u velikoj meri dele poglede" o načinu izlaska iz krize, kaže portparol ruskog predsednika. Proruske snage zauzele važan auto-put u istočnoj Ukrajini. ..Ruski i ukrajinski predsednici Vladimir...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.