Izvor: Vostok.rs, 27.Avg.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnici ruskih desantnih jedinica u kijevskom istražnom zatvoru

27.08.2014. -

Ruski pripadnici desantne jedinice uhapšeni u Ukrajini, prebačeni su u jedan od kijevskih istražnih zatvora. Ovo je saopštio Savet nacionalne bezbednosti i odbrane Ukrajine (SNBO).

SNBO je u ponedeljak saopštio da je na granici sa RF priveo deset pripadnika desantnih jedinica sa oružjem i dokumentima. U ministarstvi odbrane Rusije kasnije je razjašnjeno da su ruski vojnici patrolirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << deo granice i, verovatno, prešli granicu slučajno.

Predsednik Vladimir Putin potvrdio je ovu verziju. Osim toga on je naglasio da se ranije događalo da se ukrajinski vojnici nađu na ruskoj teritoriji i u to velikom broju.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut 

Izvor: Glas Rusije    
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.