Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Jul.2014, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinuta ofanziva u blizini MH17

Ukrajinska vojska obustavila je ofanzivu u blizini mesta pada malezijskog aviona u Donjeckoj oblasti, kako bi se omogućio rad grupi međunarodnih eskperata. U saopštenju ukrajinskog Štaba za sprovođenje antiterorističke operacije se navodi da je to učinjeno na zahtev generalnog sekretara UN Ban Ki-muna i da je proglašen "dan OEBS-a". Štab dodaje da vojska "neće voditi borbe, osim što će štititi sopstvene pozicije od napada".  
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ukrajinska vojska obustavila ofanzivu kod mesta pada aviona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2014

Ukrajinska vojska obustavila je ofanzivu u blizini mesta pada putničkog aviona "Boing 777" malezijske aviokompanije u Donjeckoj oblasti, kako bi se omogućio rad grupi međunarodnih eksperata, saopštio je ukrajinski Štab za sprovođenje antiterorističke operacije a prenosi Itar-Tass...U saopštenju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.