Izvor: RuskaRec.ru, 28.Jun.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porošenko se požalio da ne može da predvidi Putinove postupke

Predsednik Ukrajine Petar Porošenko smatra da se u pogledu nepredvidivosti postupaka Donald Tramp ne može uporediti sa Vladimirom Putinom.
Porošenko ne veruje u „zaveru“ Trampa sa Rusijom
U intervjuu za  Le Figaro Porošenko je rekao: „Jedini čovek na svetu koji zna šta će Vladimir Putin raditi najbližih meseci je sam >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << Vladimir Putin“. Ukrajinski lider je potvrdio da smatra da je Putin kudikamo nepredvidiviji od Trampa. „To se čak ne može uporediti“, prenosi RT njegove reči.
Porošenko je takođe govorio o svojim utiscima od susreta sa Trampom u Vašingtonu.
„Susret sa Trampom je prošao bolje nego što sam očekivao. Stekao sam utisak da je veoma otvoren i smeo“, rekao je Porošenko. 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Porošenko: Putin je nepredvidiv, Tramp je HRABAR I OTVOREN

Izvor: Blic, 28.Jun.2017

Ukrajinski predsednik Petar Porošenko žali se da ne može da predvidi naredne poteze predsjednika Rusije Vladimira Putina...Porošenko smatra da se u pogledu nepredvidivosti postupaka američki lider Donald Tramp ne može porediti sa Putinom...Jedini čovek na svetu koji zna šta će sledeće Putin...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.