Izvor: RuskaRec.ru, 21.Jun.2017, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porošenko ne veuje u „zaveru“ Trampa sa Rusijom

Predsednik Ukrajine Petar Porošenko rekao je da ne veruje u „zaveru“ predsednika Amerike Donalada Trampa i Rusije, kojom se konstantno bave američke televizije. 
Porošenko u SAD: Nikada ranije nije bilo tako moćne posete
„On ne liči na predsednika koji ima specijalne odnose sa Rusijom", rekao je Porošenko za Fox News kao odgovor na novinarsko pitanje.
Ranije su američke specijalne službe optužile >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << Rusiju za provalu kompjuterskog sistema Nacionalnog komiteta tamošnje Demokratske stranke. Na osnovu toga došle su do zaključka o „ruskom mešanju“ u izbore. Istragu tim povodom sprovodi FBI i oba doma Kongresa. Rusija je više puta negirala te optužbe, a potparol Kremlja Dmitrij Peskov karakterisao ih je kao aspsolutno neosnovane.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.