Izvor: Blic, 13.Avg.2016, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklonska optužuje Kijev za kukavičluk

Krimska tužiteljka Natalija Poklonska optužila je Kijev za kukavičluk zbog odbijanja da prizna pripremu diverzije na Krimu.

- To sve odgovora sadašnjem zločinačkom licu rukovodstva u Ukrajini. Oni su još od samog početka, kada su došli na vlast putem državnog puča pokazali svoje pravo lice i sada potvrđuju svoj kukavički stav. Nemaju čak ni hrabrosti da priznaju da su to uradili - izjavila je Poklonska.

Ona je rekla da je uverena da ukrajinske vlasti nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uspele da obmanu svoj narod, čije strpljenje može uskoro da se završi.

- To je lice rukovodstva, ne cele zemlje. Narod Ukrajine ih već ne priznaje kao rukovodioce, jer se plaše, i u pravu su, jer narod ne možeš da prevariš. On trpi, ali će strpljenje naroda Ukrajine uskoro da se završi - naglasila je Poklonska, preneo je Sputnjik.

Porčitajte još:

Ona je ukazala da će svaki pokušaj destabilizacije Krima postati velika greška za njihove inicijatore, dodajući da će se mir i poredak na poluostrvu čuvati svim sredstvima.

- Mi ćemo i dalje štititi našu domovinu. Neprijatelj neće proći - poručila je Poklonska.

Federalna služba bezbednosti Rusije saopštila je da je sprečila 8. avgusta izvođenje terorističkih napada na Krimu, koje je pripremalo Ministarstvo odbrane Ukrajine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poklonska optužuje Kijev za kukavičluk

Izvor: B92, 14.Avg.2016, 08:40

Krimska tužiteljka Natalija Poklonska optužila je Kijev za kukavičluk zbog odbijanja da prizna pripremu diverzije na Krimu..."To sve odgovora sadašnjem zločinačkom licu rukovodstva u Ukrajini. Oni su još od samog početka, kada su došli na vlast putem državnog puča pokazali svoje pravo lice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.