Počuča otišao da se bori u Ukrajini: Zlo preti mojoj otadžbini Rusiji

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počuča otišao da se bori u Ukrajini: Zlo preti mojoj otadžbini Rusiji

Nekadašnji novinar i voditelj TV Pink i bivši portparol protivterorističke jedinice MUP-a Radomir Počuča (44), na svom Fejsbuk profilu je objavio da je otišao u Donbas “kako bi se borio protiv zla koje preti njegovoj svetoj otadžbini Rusiji”.

Počuča je istakao da je otišao tamo kako bi se borio na strani prorurskih separatista.

 

 

- Jesam, otišao sam u Donbas da se borim protiv zla koje preti mojoj svetoj Otadžbini Rusiji… >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Došao sam među braću, da podelim teret borbe protiv neljudi koji se klanjaju Sotoni, novcu, profitu i kojima je bitno da se predaju najnižim oblicima strasti, i zadovoljenju animiranih nagona… – poručio je Počuča na svom Fejsbuk profilu.

Takođe, on je napomenuo i to da u Ukrajinu nije otišao kao plaćenik “već iz svesnog uverenja da se mora postaviti brana zlu”.

 

- Ko će, ako neću ja. Ko nam dođe, dobrodošao je. Ko ne želi, ne mora – bio je jasan nekadašnji novinar, koji je takođe dodao da će nastaviti da se bori za Srbiju i da će se vratiti spreman da se suoči sa svim posledicama svog postupka.

 

Nekoliko sati kasnije se oglasio novim statusom u kojem je izrazio žaljenje što ne može da prihvati sve zahteve (za prijateljstvo) uz napomenu da mu je aktivnost (na FB) splasnula zbog obaveza u Donbasu.

 

 

 

 

Podsetimo, Radomir Počuča je pažnju javnosti zadobio kada je na ovoj društvenoj mreži pozvao navijače da se obračunaju sa “Ženama u crnom”, nakon čega je smenjen sa mesta portparola protivterorističke jedinice MUP-a.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Facebook

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.