Počela identifikacija žrtava, u Holandiji sutra dan žalosti

Izvor: BKTV News, 22.Jul.2014, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela identifikacija žrtava, u Holandiji sutra dan žalosti

U Holandiji će sutra biti Dan žalosti zbog 193 holandske žrtve u padu malezijskog aviona na istoku Ukrajine, gde su istražitelji Interpola danas počeli proces identifikacije nastradalih na letu MH17.

Holandski premijer Mark Rute naveo je u saopštenju da je sreda proglašena Danom žalosti, kada će u Holandiju biti preneta prva tela žrtava prošlonedeljne nesreće, preneo je AFP.
Međunarodna policijska agencija Interpol saopštila je da je jedan njen tim u >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Ukrajini danas počeo da identifikuje žrtve.
- Do sada prikupljeni ostaci žrtava su obeleženi i pobrojani, pre nego što budu prebačeni vagonima hladnjačama iz Donjecka do određenog operativnog centra u Harkovu, gde će tim Interpola, zajedo sa drugim međunarodnim timovima za identifikaciju žrtava nesreće, sprovesti preliminarne preglede – naveo je Interpol u saopštenju objavljenom iz centrale u Lionu, preneo je Rojters.
U međuvremenu je predstavnik posmatrača Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) u Ukrajini Mihael Bočurkov rekao da na mestu pada malezijskog aviona, u regionu Donjecka, i dalje ima ostataka tela žrtava.
- Uočili smo manje delove tela na mestu pada aviona – rekao je Bočurkov na pres konferenciji u Donjecku, pošto je njegova grupa tokom dana bila u inspekciji mesta nesreće.
Izvor: tanjug.rs
 
The post Počela identifikacija žrtava, u Holandiji sutra dan žalosti appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Holandiji sutra dan žalosti, počela identifikacija žrtava

Izvor: Blic, 22.Jul.2014

U Holandiji će sutra biti Dan žalosti zbog 193 holandske žrtve u padu malezijskog aviona na istoku Ukrajine, gde su istražitelji Interpola danas počeli proces identifikacije nastradalih na letu MH17 sa 298 putnika i članova posade...Holandski premijer Holandije Mark Rute naveo je u saopštenju...

Nastavak na Blic...

U Holandiji dan žalosti, počela identifikacija žrtava

Izvor: Studio B, 22.Jul.2014

U Holandiji je Dan žalosti zbog 193 holandske žrtve u padu malezijskog aviona na istoku Ukrajine, gde su istražitelji Interpola počeli proces identifikacije nastradalih 298 putnika i članova posade...Holandski premijer Holandije Mark Rute naveo je u saopštenju da je sreda proglašena Danom žalosti,...

Nastavak na Studio B...

MH17: Dan žalosti u Holandiji

Izvor: B92, 23.Jul.2014, 00:34

Hag, Pariz -- U Holandiji će u sredu biti Dan žalosti zbog 193 holandske žrtve u padu malezijskog aviona na istoku Ukrajine...Holandski premijer Holandije Mark Rute naveo je u saopštenju da je sreda proglašena Danom žalosti, kada će u Holandiju biti preneta prva tela žrtava prošlonedeljne nesreće,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.