Pismo unesrećenog oca Putinu: Ubili ste moju jedinicu, možete li da se pogledate u ogledalo!?

Izvor: Press, 22.Jul.2014, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pismo unesrećenog oca Putinu: Ubili ste moju jedinicu, možete li da se pogledate u ogledalo!?

Sedamnaestogodišnja Elsemik De Burst bila je jedna od putnica na letu MH17, a putovala je sa svojom majkom, polubratom i očuhom... Njen očajan otac na Internetu je objavio potresno pismo gde navodi kakve je sve planove imala njegova kćerkna nakon završetka srednje škole, a ujedno je krivicu za njenu smrt svalio na Putina i proruske snage u Ukrajini.
- Gospodine Putin, zahvaljujem vođama pobunjenika u Ukrajini za >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << to što su ubili moju jedinu kćer, najdražu Elsemik. Nje naprosto više nema. U stranoj, zaraćenoj zemlji srušen je avion u kom je bila. Nadam se da ste ponosni zbog toga što je uništen jedan mladi život i da možete da se pogledate u ogledalo - napisao je on pun gorčine i ironije.

PROČITAJTE JOŠ:
Putin: Recepti koji se primenjuju na slabe i neuspele države u Rusiji neće funkcionisati!
Ceo grad u Kini izolovan zbog kuge!
Nemačka dozvolila uzgajanje marihuane u medicinske svrhe
   
Nastradala devojka krenula je na odmor u Maleziju, a podsetimo, u istom avionu poginuli su svi putnici i članovi posade, njih ukupno 295.
- Elsemik je sledeće godine trebalo da polaže završni ispit, zajedno s najboljim prijateljicama Julijom i Marinom. Bila je odličan učenik. Nakon toga je planirala da studira u Dleftu, kako bi ostavrila svoj san i postala inžinjer - istakao je otac piše u pismu.
U Holandiji svakodnevno raste nezadovoljstvo i ogorčenost zbog načina na koji se postupalo sa telima unesrećenih. Ležali su u vrećama pokraj puta nekoliko dana, a bili su izloženi i truljenju zbog velikih vrućina.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pročitajte šta je Holanđanin koji je izgubio ćerku tražio od Putina!

Izvor: Večernje novosti, 22.Jul.2014

Pismo Hansa de Borsta, koji je izgubio 17-godišnju ćerku na letu MH17 prenosimo u celosti, prevedenog s engleskog jezika. "Hvala vam gospodine Putin, vođe proruskih snaga ili ukrajinske vlade! Za ubistvo mog jedinog i voljenog deteta, Elsemjek de Borst!Imala je 17 godina i išla je u 5. gimnaziju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.