Penju se na najnepristupačnije visine i prave neverovatne fotografije

Izvor: Prva.rs, 24.Avg.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penju se na najnepristupačnije visine i prave neverovatne fotografije

Za razliku od Instagram zvezda sa Zapada, koje se fokusiraju na neke druge stvari, iz Rusije često stižu one koje svoju popularnost stiču na ekstreman način - ludošću.
Pokret takozvanih "rufera", mladih ljudi uglavnom iz Rusije i Ukrajine koji se bez dozvola i zaštitne opreme veru po visokim građevinama i tamo slikaju selfije, uzburkala je 23-godišnja Angela Nikolau iz Moskve, koja je osim velike doze iracionalne hrabrosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << celoj stvari dodala i malo umetnosti.
Angela ima selfi štap, ali ga retko koristi na plažama, u kafićima i skupim restoranima, već mahom na velikim visinama - mostovima, krovovima i tornjevima širom Moskve, Hong Konga, Pekinga i drugih gradova.
Društvo joj pravi momak za koga mediji tvrde da joj je dečko.
Njene fotografije oduzimaju dah, ali su nešto što bi iz bezbednosnih razloga svakako trebalo da bude zabranjeno.
Izvor: Novosti
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.