PREKRŠILI NAREĐENJE: Ukrajinski Su-25 gađali blizu mesta pada aviona

Izvor: Kurir, 22.Jul.2014, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKRŠILI NAREĐENJE: Ukrajinski Su-25 gađali blizu mesta pada aviona

Dva ukrajinska aviona izvršila su vazdušne napade na okolinu grada Šahtjerska u Donjeckoj oblasti

DONJECK - Ukrajinski vojni avioni izvršili su vazdušni napad samo 30 kilometara od mesta pada malezijskog putničkog aviona uprkos tome što je  predsednik Ukrajine Petar Porošenko juče proglasio prekid vatre u radijusu od 40 kilometara od mesta udesa boinga 777, javlja RIA Novosti.

Dva ukrajinska Su-25 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << gađala su okolinu grada Šahtjerska u Donjeckoj oblasti. Rakete su pale u polje, a jedna je eksplodirala na 200 metara od kontrolnog punkta snaga samoodbrane samoproglašene Donjecke Narodne Republike.

Prema preliminarnim informacijama, nema žrtava.

BREAKING: #Ukraine air force strikes 30km from #MH17 crash site despite ban - @ria_novosti http://t.co/ohJUYQ2ATn

Avion "Malezija erlajnsa" koji je leteo na liniji Amsterdam-Kuala Lumpur srušio se u četvrtak na teritoriji Ukrajine nedaleko od granice sa Rusijom, a veruje se da je oboren raketom, pri čemu je poginulo svih 298 putnika i članova posade, među kojima 192 holandska državljanika i jedan holandsko-američki.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.