Ostaci aviona uskoro na analizi

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2014, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostaci aviona uskoro na analizi

DONJECK - Voz u kome se nalaze djelovi malezijskog aviona koji se u julu srušio na istoku Ukrajine krenuo je sa stanice Pelagejevka, u regionu Donjecka za Harkov.

Ostaci aviona "boing 777", pronađeni u okolini sela Grabovo, Rasipnoje i Petropavlovka utovareni su u 11 vagona.

U putničkom vagonu nalazi se grupa od 15 stručnjaka iz Holandske komisija za bezbjednost, te predstavnici holandske policije i OEBS-a, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << agencija TASS.

Ostaci aviona će potom iz Harkova biti prebačeni radi analize u Holandiju, čiji bi stručnjaci sredinom 2015. godine trebalo da objave konačan izvještaj o okolnostima nesreće koja se desila u julu.

U padu malezijskog aviona 17. jula u blizini Donjecka, na istoku Ukrajine, poginulo je svih 298 putnika i članova posade.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Voz sa ostacima olupine malezijskog aviona krenuo za Harkov

Izvor: Press, 23.Nov.2014

Voz sa 12 teretnih vagona u pratnji posmatrača OEBS-a i holandskih istražitelja, sa ostacima olupine malezijskog aviona Boing-777 koji se srušio u blizini Donjecka, krenuo je za Harkov, javila je danas ruska agencija Tas s. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.