Nariškin: Sankcije Japana protiv Rusije su kontraproduktivne

Izvor: Vostok.rs, 30.Jul.2014, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nariškin: Sankcije Japana protiv Rusije su kontraproduktivne

30.07.2014. -

Sankcije Japana Rusiji su pravno neosnovane i kontraproduktivne, izneo je svoju tačku gledišta predsednik ruske Dume (donji dom parlamenta) Sergej Nariškin.

Prema njegovom mišljenju, najvažnije je da takva praksa „ničim neće pomoći narodu Ukrajine, gde se vodi pravi građanski rat i gde svakodnevno ginu civili od ruku sopstvene, ukrajinske armije“.

Vlada Japana je u ponedeljak uvela nove sankcije Rusiji zbog situacije u Ukrajini. One >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << podrazumevaju zamrzavanje aktiva u Japanu licima koja su umešana u pripajanje Krima Rusiji i u „destabilizaciju situacije na istoku Ukrajine“.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: Golos Rossii    
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.