MSP RF: Ruska humanitarna pomoć krenula u pravcu Luganska

Izvor: Vostok.rs, 22.Avg.2014, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MSP RF: Ruska humanitarna pomoć krenula u pravcu Luganska

22.08.2014. -

Konvoj sa ruskom humanitarnom pomoći za jugoistok Ukrajine krenuo je u pravcu Luganska, saopštio je MSP RF. „Situacija sa beskrajnim veštačkim odugovlačenjem rešenja pitanja početka isporuke ruske humanitarne pomoći jugoistoku Ukrajine postala je nepodnošljiva“, smatraju u spoljnopolitičkom resoru. „Ruska strana donela je odluku da deluje“, kaže se u saopštenju, postavljenom na sajtu MSP RF.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

MSP RF: Kijev planira da kompletno očisti Donjeck i Lugansk do 24. avgusta

Izvor: Vostok.rs, 22.Avg.2014

22.08.2014. -..Ministarstvo spoljnih poslova RF saopšilo je da kijevske vlasti ciljano odlažu početak isporuke humanitarne pomoći Donbasu i planiraju da do Dana nezavisnosti 24. avgusta očiste Donjeck i Lugansk, saopšteno je na sajtu ministarstva. Kijevske snage intenzivirale su u poslednje vreme...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.