Lugansk: Zbog granatiranja građani bez struje

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lugansk: Zbog granatiranja građani bez struje

Više od 14.000 domaćinstava na teritoriji samoproglašene Luganske Narodne Republike (LNR) ostalo je bez struje nakon granatiranja koje je izvršila ukrajinska vojska, saopštila je gradska elektroprivreda.

- Granatiranje je oštetilo dalekovode. Stanovnici grada Zorinska i sela Veselaja Gora bez struje su već 24 časa - rekao je Aleksander Jemeljanenko, direktor elektroprivrede Luganska.

On je dodao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << će, ako situacija dozvoli, tim električara početi sa popravkama.

- Takvi radovi sada su previše riskantni - rekao je Jemeljanenko.

On je dodao da je snabdevanje strujom u prekidu delimično u velikom broju naselja Luganska. Popravka će početi nakon granatiranja, prenosi TASS.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.