Lavrov: Optužbe o invaziji na Ukrajinu bez dokaza

Izvor: Mondo, 29.Avg.2014, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Optužbe o invaziji na Ukrajinu bez dokaza

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov rekao je povodom optužbi Kijeva i Zapada da je Moskva izvršila "invaziju" u Ukrajini da takve tvrdnje nisu iznete prvi put i da niko nije ponudio dokaze za njih.

Foto: AP Photo/Alexander Zemlianichenko

"Optužbe protiv nas nisu prve koje smo čuli, ali nikada nismo upoznati sa činjenicama", izjavio je Lavrov nakon sastanka sa šefom iranske diplomatije Džavadom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Zarifom, prenela je agencija Itar tass.

On je istakao da u ovom, kao i u drugim slučajevima u kojima je optužena Rusija, nije bilo nikakvih dokaza.

"Čini mi se da je prikrivanje činjenica karakteristično za SAD i nekoliko evropskih država u odnosu na ono što se događa u Ukrajini", naveo je šef ruske diplomatije.

Povezane vestiKijev: Ruske snage ušle u Ukrajinu

Kijev je juče optužio Rusiju za aktivno učešće njenih vojnika u oružanim sukobima u jugoistočnoj Ukrajini, dok je Nato izneo tvrdnje da je reč o više od 1.000 pripadnika ruske armije.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LAVROV: Bez osnova optužbe da je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu

Izvor: Kurir, 29.Avg.2014

Šef ruske diplomatije kaže da u ovom, kao i u drugim slučajevima u kojima je optužena Rusija, nije bilo nikakvih dokaza..MOSKVA - Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov rekao je povodom optužbi Kijeva i Zapada da je Moskva izvršila „invaziju“ u Ukrajini da takve tvrdnje nisu iznete prvi put...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.