Kličko odbranio titulu, 18. put!

Izvor: RTS, 26.Apr.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kličko odbranio titulu, 18. put!

Vladimir Kličko pobedio Brajanta Dženingsa, na poene, i odbranio IBF, IBO, VBA i VBO titule u teškoj kategoriji. Ukrajinac je 18. put u karijeri odbranio titulu, što je za jednu manje od Lerija Holmsa i sedam od rekordera Džoa Luisa.
Ukrajinski bokser Vladimir Kličko odbranio je IBF, IBO, VBA i VBO titule u teškoj kategoriji pošto je u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Njujorku pobedio Amerikanca Brajanta Dženingsa.

Kličko je u areni Madison Skver Garden pred 17.000 gledalaca slavio na poene jednoglasnom odlukom sudija 116:111, 116:111, 118:109 i tako naneo prvi poraz Dženingsu u karijeri.
Ukrajinac je 18. put u karijeri odbranio titulu, što je za jednu manje od Lerija Holmsa i sedam od rekordera Džoa Luisa.
"Sjajno je vratiti se u Njujork i boriti se u fantastičnoj atmosferi. Dženings je odličan borac, imao je veliku želju da postane šampion i bio je veliki izazov", rekao je Kličko posle meča.
Kličkov sledeći rival trebalo bi da bude Tajson Furi iz Engelske, koji je u karijeri ima maksimalna 24 trijumfa, od čega 18 nokautom.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bez premca: Kličko odbranio titulu

Izvor: BanjalukaLive.com, 26.Apr.2015

Ukrajinski bokser Vladimir Kličko odbranio je IBF, IBO, WBA i WBO titule u teškoj kategoriji pošto je jutros u Njujorku pobijedio Amerikanca Brajanta Dženingsa. Kličko je u areni Madison Skver Garden pred 17.000 gledalaca slavio na poene jednoglasnom odlukom sudija 116:111, 116:111, 118:109 i tako...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.