Kličko: Želim revanš sa Fjurijem

Izvor: RTS, 29.Nov.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kličko: Želim revanš sa Fjurijem

Ukrajinski bokser Vitali Kličko rekao je da će se ponovo boriti sa Tajsonom Fjurijem, nakon pobede Britanca u borbi za titulu svetskog šampiona.

Fjuri je Klicka pobedio na poene, posle 12 rundi, i tako postao svetski šampion u verzijama WBA, IBF i WBO.
"Izgubio sam, ali borac je i dalje u meni. Kada sklopimo dogovor i saznamo sve >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << detalje, sve ćemo obavestiti o datumu revanša. Tajson je bio brži i bolji od mene u ovom meču. Nisam uspeo da pronađem pravi odgovor na njegovu strategiju", rekao je Kličko a prenosi Bi Bi Si Sport.
Novi šampion sveta, Tajson Fjuri istakao je da jedva čeka revanš sa Kličom, ali i ponovio da je Ukrajinac veliki šampion.

"Obožavam izazove i naravno da se radujem revanšu. Ko zna šta će nam revanš doneti, ali želim da budem barem upola dobar šampion kao Kličko. Malo je ljudi verovalo u moj trijumf, i nisam išao prečicama da bih došao do ovog trenutka", rekao je Fjuri.
Fjuriju (27), je ovo bila 25. pobeda u isto toliko nastupa u karijeri. S druge strane, Kličko (39) je u svojoj 19. odbrani titule prvaka pretrpeo prvi poraz, a ukupno mu je to tek četvrti poraz u 68. profesionalnom nastupu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kličko želi revanš sa Fjurijem

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2015

Ukrajinski bokser Vitali Kličko rekao je da će se ponovo boriti sa Tajsonom Fjurijem, nakon pobjede Britanca u borbi za titulu svjetskog šampiona...Fjuri je Klička pobijedio na poene, poslije 12 rundi, i tako postao svjetski šampion u verzijama WBA, IBF i WBO..."Izgubio sam, ali borac je i dalje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.