Kameron: Rusija mora zaustaviti svoje tenkove

Izvor: Akter, 28.Avg.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kameron: Rusija mora zaustaviti svoje tenkove

Rusija mora zaustaviti svoje tenkove da ne ulaze u Ukrajinu, izjavio je danas britanski premijer Dejvid Kameron, upozoravajući Moskvu da će biti suočena sa daljim sankcijama ako se ne nađe političko rešenje krize

"Jednostavno nije dovoljno angažovati se u pregovorima u Minsku dok ruski tenkovi nastavljaju da prelaze granicu i ulaze u Ukrajinu. Takve >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << aktivnosti moraju odmah prestati", naveo je Kameron u saopštenju, prenosi Rojters.

"Mi pozivamo Rusiju da nađe drugi put i političko rešenje krize. Ako to ne učini, onda nema sumnje da će biti daljih posledica", navodi Kameron.

Dve kolone ruskih vojnih vozila ušle su iz Rusije na teritoriju Ukrajine, u strateški pogranični grad Novoazovsk, u Donjeckoj oblasti, rekao je ranije danas portparol Ukrajinskog Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu, pukovnik Andrij Lisenko.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanija zapretila Moskvi: Uslediće dalje sankcije ako ne nađete rešenje!

Izvor: NaDlanu.com, 28.Avg.2014

Britanski premijer Dejvid Kameron upozorio je Moskvu da može biti suočena sa daljim sankcijama ako se ne nađe političko rešenje krize.....“Jednostavno nije dovoljno angažovati se u pregovorima u Minsku dok ruski tenkovi nastavljaju da prelaze granicu i ulaze u Ukrajinu. Takve aktivnosti moraju...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.