Jarmolenko odbio silne milione da bi ostvario snove

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarmolenko odbio silne milione da bi ostvario snove

Ukrajinac želi samo dres Barselone.

Iako je Everton bio spreman da plati 25 miliona evra za Ukrajinca, on je odbio da pređe na 'Gudison park', kako bi ostvario svoj dečački san i 'obukao dres' Barselone.

Ipak, na to će morati da sačeka bar do zime, jer Katalonci nisu želeli da dovode nova pojačanja u finišu prelaznog roka, već će sačekati sledeći prelazni rok, jer im u januaru ističe kazna i moći će da registruju nove igrače, a i 'stare' Ardu Turana i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Aleiša Vidala.

Barsa je pokazala interesovanje za fudbalera Dinama iz Kijeva, ali nisu poslali zvaničnu ponudu ukrajinskom klubu. Ukoliko im i dalje bude interesantan, moći će da ga dovedu u narednom prelaznom roku, a Jarmolenko bi u tom slučaju 'oberučke' prihvatio poziv da se preseli u redove šampiona Španije.

Klub koji sa klupe predvodi Luis Enrike bio je zainterseovan za fudbalera Selte Nolita, ali je cena bila previsoka.

U svakom slučaju biće interesantno na fudbalskoj pijaci kada Barsi bude skinut 'transfer embargo'.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.