Janukovičev savjetnik izvršio samoubistvo

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janukovičev savjetnik izvršio samoubistvo

KIJEV - Bivši poslanik ukrajinske Partije regiona Mihail Čečetov pronađen je mrtav ispred zgrade u kojoj je živio u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine.

"Čečetov, koji je bio saradnik svrgnutog ukrajinskog predsjednika Viktora Janukoviča, izvršio je samoubistvo skočivši sa 17. sprata zgrade", saopšteno je iz informativne službe Ministarstva unutrašnjih poslova.

Protiv Čečetova je pokrenut krivični >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << postupak zbog sumnje da je zloupotrijebio službeni položaj i falsifikovao rezultate glasanja 16. februara 2014. godine, kada je u Vrhovnoj Radi usvojen takozvani "Antiprotestni zakon".

Čečekovu je određen pritvor, ali je sud dozvolio da plati kauciju i on se od 21. februara nalazio u kućnom pritvoru, prenosi agencija TASS.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.