Istok Ukrajine: Poginula četiri vojnika i jedan civil

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2014, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istok Ukrajine: Poginula četiri vojnika i jedan civil

Četiri ukrajinska vojnika i jedan civil poginula su u poslednjih 24 časa u istočnoj Ukrajini, saopštile su danas ukrajinske vlasti. 

"Četiri vojnika su poginula a deset je ranjeno u poslednih 24 sata", saopštila je ukrajinska vojska.

Proruski pobunjenici u Lugansku saopštili su sa svoje strane da je jedan civil poginuo.

Kijev je juče optužio Moskvu da je izvela artiljerijski napad na istok teritorije Ukrajine, prvi put od uspostavljanja krhkog primirja u septembru.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajina: Nove žrtve na istoku zemlje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Nov.2014

Četiri ukrajinska vojnika i jedan civil poginula su u posljednjih 24 časa u istočnoj Ukrajini, saopštile su danas ukrajinske vlasti..."Četiri vojnika su poginula a deset je ranjeno u posljednih 24 sata", saopštila je ukrajinska vojska...Proruski pobunjenici u Lugansku saopštili su sa svoje strane...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.