Grad Novi Sad: Nemamo nista sa utakmicom Novi Sad - Lugansk

Izvor: Press, 29.Jul.2014, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Novi Sad: Nemamo nista sa utakmicom Novi Sad - Lugansk

U saopštenju koje je stiglo nakon najave predsednika Novog Sada Tomislava Lovrekovića o gostovanju selekcije ukrajinske oblasti pod kontrolom proruskih snaga, naglašava se da svi oni koji su na javnim funkcijama, ukoliko se ne vode time i ne slede politiku Vlade Republike Srbije, treba da budu svesni da mogu snositi posledice.

"Grad Novi Sad kao lokalna samouprava nema nikakve veze sa ovim događajem, niti vodi međunarodnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << politiku, jer je to posao Vlade Republike Srbije", kaže se u saopštenju.

Iz kabineta novosadskog gradonačelnika ističu da je zadatak svih onih koji se bave sportom i vode sportske klubove da oporave klubove čija je finansijska situacija ugrožena i da pokažu velikom broju navijača da su sposobni i da mogu klub izvući iz finansijske krize.

"Zvanične međunarodne utakmice, kao i prijateljske utakmice, se organizuju i odvijaju po pravilima FIFA i UEFA i tu nema mesta politici", stoji na kraju pomenutog saopštenja.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.