Eksperti stigli na mesto pada aviona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2014, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksperti stigli na mesto pada aviona

Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) saopštila je danas da je više od 60 međunarodnih eksperata, uključujući Holanđane i Australijance, stiglo na mesto gde je pre dve nedelje na istoku Ukrajine pao malezijski putnički avion.

"Istražne radnje počinju odmah", naveo je OEBS na svom Tviter profilu, preneo je Rojters.

OEBS je uče saopštio da su njeni posmatrači zajedno sa holandskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i australijskim ekspertima stigli na mesto gde je pao malezijski putnički avion kada je stradalo 298 putnika i članova posade.

"Posmatrači OEBS stigli su na mesto nesreće MH17 prvi put posle gotovo nedelju dana, zajedno sa holandskim i australijskim ekspertima. Koristili smo novu rutu za prilaz (mestu nesreće)", naveo je juče OEBS na svom Tviter profilu.

Ukrajinska vojska obustavila je juče ofanzivu u blizini mesta pada putničkog aviona "Boing 777" malezijske aviokompanije u Donjeckoj oblasti, kako bi se omogućio rad grupi međunarodnih eksperata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OEBS: Eksperti stigli do MH17

Izvor: B92, 01.Avg.2014

Kijev -- OEBS je saopštio da je više od 60 međunarodnih eksperata, uključujući Holanđane i Autralijance, stiglo na mesto gde je pao malezijski putnički avion..."Istražne radnje počinju odmah", naveo je OEBS na svom Tviter profilu, preneo je Rojters...Eksperti su stigli do delova aviona, iako...

Nastavak na B92...

Eksperti stigli na mesto avionske nesreće

Izvor: Akter, 02.Avg.2014, 11:36

Sedamdeset osam međunarodnih stručnjaka stiglo je danas na mesto gde se 17. jula srušio malezijski putnički avion..Na mesto nesreće je stiglo osam posmatrača i 70 eksperata sa psima, javlja Itar-Tas s...Oni će čitavog dana intenzivno raditi na prikupljanju ostataka žrtava, naveo je OEBS...U...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.