Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP U FUTSALU: Arena otpevala himnu, spektakl može da počne! (VIDEO)

Reprezentacija Srbije igra protiv Portugalije meč za prvo mesto u grupi na Evropskom šampionatu u futsalu.


Reprezentaciji Srbije u meču sa Portugalijom samo pobeda odgovara, dok će, u slučaju nerešenog ishoda ili poraza, naš tim završiti kao drugoplasirani.
Portugal je u prvom meču savladao Sloveniju sa 6:2, dok je naša reprezentacija bila bolja od Slovenije 5:1.
Pobednik ovog duela igraće u četvrtfinalu sa Ukrajinom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << , dok poraženi ide na reprezentaciju Španije.
Pogledajte atmosferu iz Arene:

(Izvor: Youtube/HotSport)
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAKO SE BODRI REPREZENTACIJA: Bravo, klinci! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2016

Reprezentativci Srbije rođeni 2004. godine održali su čas navijanja za reprezentaciju!. . Na snimku nastalom u Kući fudbala u Staroj Pazovi, dečaci u glas pevaju “Srbija”, dok posmatraju okršaj kolega iz futsal repezentacije koji u ovom trenutku igraju meč za prvo mesto u grupi na evropskom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.