Donjeck: Pala granata, troje civila poginulo

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donjeck: Pala granata, troje civila poginulo

Tri lica su poginula u Donjecku kada je artiljerijska granata pala u centar Donjecka, grada na istoku Ukrajine.

Nastavljeno granatiranje Donjecka

 

Prema navodima očevidaca, poginuli su bili u automobilu koji je izgorio posle eksplozije, koja je oštetila i okolne zgrade, prenela je agencija Itar tas. Ekipe istražitelja pokušavaju da otkriju odakle je ispaljen smrtonosni projektil, a svedoci >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tvrde da je granatu ispalila grupa ukrajinskih vojnika.

 

Prorusi kontrolišu granicu sa Rusijom

 

Više granata palo je u sredu u ovom sektoru, dok su vatrogasci sat vremena psole eksplozije pokušavali da ugase požar koji je oštetio zgradu Palate kulture.

 

Donjeck: Poginulo 13 ukrajinskih vojnika

 

Proruske snage navele su da im se predalo 129 pripadnika ukrajinske vojske i Nacionalne garde u mestu Starobeševo, kao i da s uspjehom sprovode kontraofanzivu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.