Dart Vejder ne odustaje: Sa Čubakom protiv korupcije i rata

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2014, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dart Vejder ne odustaje: Sa Čubakom protiv korupcije i rata

Dart Vejder, jedan od najvećih filmskih zlikovaca svih vremena, ne odustaje od političke karijere u Ukrajini.

 

Čovek u kostimu čuvenog lika iz filmova "Ratovi zvezda" i zvanično je promenio ime u Dart Vejder i vođa je Internet partije Ukrajine. Kao i njegovi takmaci, Dart trenutno vodi kampanju za parlamentarne izbore koji će biti održani u nedelju. Njegov program se zasnova na promovisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << elektronske vlade i povećanju finansijske transparentnosti.

 

Vejder je sa svojim telohraniteljima u kostimima Stormtrupera na krovu kombija obilazio Kijev i pozdravljao se sa sugrađanima. Među kandidatima njegove partije su i drugi likovi iz franšize: Joda, Padme Amidala, Čubaka i Palpatin.

 

Čubaka u kampanji obećava da će "udariti dlakavu ruku korupcije", dok Vejder uglavnom govori protiv rata. Stormtruperi su u junu dali krv za bolesnu decu, ali je kandidatura čoveka po imenu Dart Vejder odbijena u trci za predsedničke izbore.

 

Na izbornim listama za poslanike u ukrajinskoj iskupštini nalazi se čak 16 muškaraca pod imenom Dart Vejder.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.