Berlin razočaran Porošenkom

Izvor: 011vodič.com, 01.Mar.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berlin razočaran Porošenkom

Nemački ARD javlja da su nemačke vlasti veoma razočarane Porošenkom.Berlin je imao pozitivna očekivanja od njega od trenutka kada je ilegalno,Majdanskim krvavim prevratom došao na vlast.
Sada se situacija promenila.Berlin je veoma ljut zbog činjenice da Porošenko nije bio u stanju predvideti poraz ukrajinske vojske na istoku zemlje.Zapadu i Americi je cilj uvući Rusiju u rat i tako je destabilizovati.
Izgleda da su >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sada, nakon što su Porošenka iskoristili i odbacili našli novi način kako bi okrivili Putina.Nakon političkog ubistva opozicionog političara Nemcova ,zapad svim silama pokušava okriviti Rusiju.
Političara za jednokratnu upotrebu ima dovoljno.Praksa je pokazala da su nakon odrađenih prljavih poslova odbačeni i bačeni na smetlište istorije.Čak ni podanički i slugeranjski odnos prema zapadu nije garancija za dugu vladavinu.Čak šta više,takvi padaju u zaborav i traže se novi petokolonaši i izdajnici.
Scenario deža-vu,ostaje da se vidi da li će Rusija dozvoliti da je uvuku u prljave zapadnjačke igre.Teško da će Putin to dozvoliti.Zapadu ne preostaje ništa drugo nego da smanji svoju antirusku propagandu i veliki apetit.
 
The post Berlin razočaran Porošenkom appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.