Srpski Monti Pajton: Ispunili smo 650 obećanja!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski "Monti Pajton": Ispunili smo 650 obećanja!

Predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović izjavio je u ponedeljak da je vlast u toj opštini, koju čine predstavnici DS, SPS, Koalicije "Svi za Paraćin" i bivšeg URS, ispunila 650 obećanja datih građanima i istakao da će ispuniti "bar još stotinu".

- Sve kontrole i inspekcije koje su pratile naš rad proteklih godina otišle su iz Paraćina sa pohvalama za poštovanje propisa - od DRI u čijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << smo kontroli bili najbolji u Srbiji, pa do Republičke inspekcije za zaštitu životne sredine - rekao je Paunović.

U prilog tome Paunović je naveo da u zapisniku te inspekcije piše da "sistem funkcionisanja budžetskog sistema Opštine Paraćin može da posluži kao idealan primer svim ostalim lokalnim samoupravama u Srbiji".

Sumirajući rezultate rada u prošloj godini i četvorogodišnjem mandatu, Paunović je istakao da su izgrađeni i asfaltirani kilometri puteva i ulica, grdske i seoske kanalizacije, vodovodi, Domovi kulture, sportska igrališta, opremljen Dom zdravlja...

- Od 28 seoskih škola, na početku našeg mandata, tri je imalo priključak na vodovod, od kojih najveća osmorazredna škola nije imala toalet već poljski klozet, a sada vodovod ima 25 škola, a do kraja ove godine dobiće i preostale tri, a za dve se već gradi - rekao je on.

Prema njegovim rečima, rezultat njihovog rada je i to što u jeku aktuelne priče o otpuštanju radnika, u opštinskim administracijama ima 20 odsto radnika manje od zakonom dozvoljenog broja.

Paunović je naveo da je aktuelna koalicija zajedno i posle četiri godine, uprkos svim iskušenjima, što je, tvrdi, proizvod činjenice da u timu vlada međusobno poverenje, zasnovano na dobrom radu i rezultatima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.