Propao pokušaj smene predsednika opštine Brus

Izvor: Blic, 28.Feb.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propao pokušaj smene predsednika opštine Brus

Odbornicma opozicione NS u SO Brus, nije danas pošlo za rukom da smene predsednika opštine, jer ih u tome nisu podržali svi parlamentarci URS, koji su "preleteli" u vladajuću SNS.

Predsednik opštine Slobodan Vidojević (SNS), poručio je danas sa skupštinske govornice, da "interesna grupa neće uspeti u svojim namerama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer opštinska vlast sve radi pošteno i po zakonu".

- Oni me po gradskim kuloarima smenjuju na svakih petnaest dana, ali kao što vidite ja i dalje uživam poverenje većine odbornika vladajuće koalicije SNS-SPS-DSS-JS –GG "Preobraženje", kaji zajedno samnom ulažu velike napore na stvaranju uslova za bolji život svih građane naše opštine – kaže Vidojević i dodaje, da u koliko opoziciona NS želi u Brusu ponovo da dođe na vlast, treba da sačeka redovne lokalne iuzbore.

Aranđel Stojković, bivši odbornik URS u SO Brus, koji je prošle godine zajedno sa još nekoliko svojih stranačkih kolega "preleteo" u SNS, kaže da se predsednik opštine "nepotrebno uplašio".

-Na današnjoj sednici SO, nije nam bila namera da smenjujemo predsednika opštine, već da sprečimo semenu tri člana opštinske Komisije za sport iz redova vladajuće koalicije. Veoma nam je drago što smo u tome uspeli – tvrdi Stojković.

Njegov kolega Nenad Jovanović, samostalni odbornik u SO Brus kaže, da treba biti krajnje pošten.

- Da smo danas imali većinu, smenili bi predsednika opštine Slobodana Vidojevića – priznaje Jovanović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.