Obradović: Ne žuriti sa formiranjem vlade

Izvor: S media, 15.Jun.2012, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Ne žuriti sa formiranjem vlade

Funkcioner Socijalističke partije Srbije Žarko Obradović izjavio je danas da je bolje formirati kvalitetnu vladu nego žuriti i formirati bilo kakvu.

Grubješić: Teško će URS sa DS

Vučić: Vlada za četiri dana

Zastoj u pregovorima o vladi?

"Mi smo zemlja i narod koja hoće sve preko noći. U nekim drugim zemljama to traje mesecima (formiranje vlade). U Belgiji dve godine ne postoji vlada pa nije smak sveta. Naravno, ja nisam za >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tako nešto", rekao je Obradović i podsetio da postoji zakonsko ograničenje da se do septembra formira Vlada Srbije.

Obradović je za Radioteleviziju Srbije rekao da ne sumnja da će lider socijalista Ivica Dačić, koji vodi te pregovore u ime koalicije SPS-PUS-JS, naći najbolje rešenje.

(Beta)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.