Mitić iz URS-a prešao u DS

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2014, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitić iz URS-a prešao u DS

Odbornik i sindikalni aktivista iz Vranja Novica Mitić napustio je odborničku grupu URS i potpisao pristupnicu u Demokratskoj stranci.

Na konferenciji za novinare održanoj u prostorijama vranjskih demokrata Mitić je rekao da je, pošto URS zapravo više ne postoji više, logično da se on prikloni DS-u "jer mu je politika koju ova stranka vodi, ali i temperament njenih lidera najbliži".

Ja sam uvek bio za promene, od 1990. sam u politici bio >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sam član SPO-a, zatim pokreta za Vranje, a član URS-a nisam bio iako sam bio na njihovoj listi i njihov odbornik - rekao je Mitić.

Kako je rečeno na konferenciji za novinare, Mitić će od naredne sednice Skupštine formalno biti deo odborničke grupe DS-a, koja prema rečima Slobodana Stamenkovića predsednika lokalnog odbora stranke, broji "8 + 1 člana".

Mi imamo na spisku 9 odbornika zajedno sa Mitićem. Međutim jedan od njih iako je zvanično član naše grupe, nastupa delimično samostalno, tako da naša grupa čini kompaktnu celinu od osam odbornika - objašnjava Stamenković.

Stamenković je dodao da su "vrata ove stranke otvorena za sve one koji žele dobrobit zajednice".

Novica Mitić je odbacio spekulacije da je njegova snaja dobila posao u Javnom preduzeću "Novi dom", kojm rukovodi kadar DS-a, te da je to razlog ovog partijskog transfera.

Te priče o zaposlenju moje snaje nemaju nikakve veze sa tim što sam ja u ovoj stranci - rekao je Mitić ne negirajući zaposlenje svoje rođake.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.