Jovanović: Vrtić završen, a zarasta u korov

Izvor: juGmedia, 22.Sep.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Vrtić završen, a zarasta u korov

NIŠ – Lider niškog URS-a i narodni poslanik Branisalv Jovanović apelovao je na predstavnike lokalne vlasti da što pre osposobe za rad veći broj objekata i ustanova u gradu čija je izgradnja najvećim delom završena.

Jovanović je istakao da bi već maltene sutra mogao da proradi vrtić u naselju „Nikola Tesla“, ali i Dom zdravlja u Niškoj Banji, Oficirski dom i Sportski dispanzer.

„Stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << se govori o borbi protiv „bele kuge“, a obdanište u naselju „Nikola Tesla“ već dve godine zvrji prazno i zarasta u korov jer nisu plaćeni priključci za infrastrukturu. “, rekao je Jovanović.

Kako je istakao Jovanović, slična situacija je i sa Domom zdravlja u Niškoj Banji, Oficirskim domom i Sportskim dispanzerom.

„Objekti zvrje prazni, iako su potrebni građanima i u njih su uložena značajna sredstva“, naglasio je Jovanović.

On je dodao da je nedopustvo što se ne završava zapadna tribina na „Čairu“ i pomoćni teren „Železničara“.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.