Il Divo među Beograđankama

Izvor: Danas, 22.Sep.2014, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Il Divo među Beograđankama

Beograd - Sebastijan, Urs, Karlos i Dejvid, zajedno poznati kao Il Divo, provešće u Beogradu tri dana. Momci danas stižu u našu zemlju i slobodno vreme iskoristiće za šetnju po gradu i druženje sa obožavateljkama. Kako aktivno rade na albumu na francuskom jeziku, deo vremena provešće i u jednom od beogradskih studija, snimajući poznate pesme iz mjuzikala na ovom romantičnom jeziku. Iako treći put dolaze u Srbiju, do sada nisu imali vremena za razgledanje Beograda, tako da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << sada maksimalno iskoristiti dane uoči koncerta u sredu.

Nedavno je Karlos Martin na pitanje kakve uspomene nose iz Srbije, izjavio: „U Srbiji nam je bilo divno. Nismo imali mnogo vremena za razgledanje, ali videli smo suze devojaka u publici i verujemo da su one simbolizovale sreću. Emocija je ono što me asocira na vašu zemlju i ljudi koji se ne stide da ih pokažu.“ Sasvim je sigurno da će koncert Il Divo u sredu, 24. septembra, obilovati emocijama i radošću koje izazivaju glasovi ovih momaka. Repertoar obogaćen pesmama iz mjuzikala i magičnim glasom Diznijevih princeza, Lee Salonge, odvešće publiku u svet bajki i brodvejskog blještavila. „Il Divo - A Musical Affair: The Greatest Songs of Broadway Live“ turneja je četvrta svetska turneja Il Diva koja će se odvijati 10 meseci kroz šest kontinenata i 138 koncerata.

Ulaznice se mogu naći po cenama od 3.500, 3.900, 4.500, 5.500, 5.900, 7.900 i 9.900 dinara i nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.