Bez prekomponovanja vlasti

Izvor: NTV.rs, 14.Apr.2014, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez prekomponovanja vlasti

Trenutno ne postoji atmosfera za raspisivanje lokalnih izbora i gradski parlament, odnosno vladajuća koalicija funkcioniše stabilno, slažu se gradonačenik Niša prof.dr Zoran Perišić i predsednik gradske Skupštine prof.dr Mile Ilić.
Povodom pristupanja pet odbornika URS-a odborničkoj grupi naprednjaka, gradonačelnik je izjavio da se „nikakvo prekomponovanje u gradskom parlamentu ne dešava“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << /> Predsednik Skupštine dodaje da su odbornici vlasnici svojih mandata i da imaju pravo da biraju koju će odborničku grupu podržavati.
Dve odbornice Demokratske stranke – takođe su promenile orijentaciju. Pristupile su odborničkoj grupi „Niška priča – SDPS“, koja pod ovim nazivom nastupa od ove sednice Skupštine grada.
Jelenković takođe dodaje da trenutno ne postoji atmosfera za vanredne lokalne izbore.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Dva "pojačanja" za Nišku priču

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2014, 15:40

Doskorašnje odbornice Demokratske stranke prešle su u Odborničku grupu Niška priča - SDPS. U ovoj Odborničkoj grupi kažu da to “nema veze” sa prekomponovanjem vlasti.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.