Utorak na US Openu: Tipsa igra, Krunićeva protiv Danke, Viktora čeka tinejdžer

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utorak na US Openu: Tipsa igra, Krunićeva protiv Danke, Viktora čeka tinejdžer

Drugog dana US Opena, u utorak, na njujorškim terenima će se za drugo kolo boriti Aleksandra Krunić, Janko Tipsarević i Viktor Troicki.

Aleksandra Krunić će oko 20.30 početi duel sa Crnogorkom Dankom Kovinić, a ukoliko pobedi, sastaće se sa boljom iz meča Julija Gerges - Ana Karolina Šmidlova.

U identičnom terminu, Janko Tipsarević će imati okršaj sa 31. igračem sveta, Giljermom Garsijom Lopezom, od 22.00 će Viktor Troicki igrati protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << juniora, 17-godišnjeg Fransesa Tijafoa, u kog Amerikanci polažu velike nade.

Nikolas Mau i Sem Kveri su potencijalni rivali Tipsarevića u narednoj rundi, a Troicki bi mogao da se sastane sa Radživom Ramom ili Rajanom Harisonom.
Pogledaj vesti o: US Open,   Viktor Troicki

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Duel naše i crnogorske nade, Krunić - Kovinić

Izvor: Blic, 01.Sep.2015

Naša teniserka Aleksandra Krunić na startu US Opena igra protiv Crnogorke Danke Kovinić...Ove dve talentovane igračice se do sada nisu sastajale, a Krunićeva se nalazi u nešto lošijoj formi, pošto je izgubila poslednjih pet mečeva...Ipak, prošle godine je zablistala na US Openu i došla do...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.