UŽIVO: Krunić - Azarenka 6:4! Sjajna Srpkinja

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2014, 03:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Krunić - Azarenka 6:4! Sjajna Srpkinja

Može li Aleksandra Krunić do nove senzacije na US openu? Mlada Srpkinja, posle fenomenalne pobede protiv šampionkeVilmbldona u meču za četvrtfinale sastaje se sa Beloruskinjom Viktorijom Azerenkom. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja sa stadiona "Artur Eš" iz Njujorka.

Aleksandra Krunić igra turnir karijere na US openu

 

Pre ovog turnira, Krunićeva nije imala trijumf na Grend slem turnirima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sada već ima tri pobede.

 

Deseti gem: 0:30, još dve lopte do seta za Srpkinju. Tri set lopte, Azarenka spasila sve tri. Fenomenalna igra srpske senzacije. Nova set lopta za Aleksandru. Bravo Krunićeva, dobila je prvi set.

Deveti gem: Brejk lopta za Beloruskinju. Spasila je Srpkinja. Drama u devetom gemu. Bravo Aleksandra, vodi Srpkinja 5:4, pritisak je sada na Beloruskinji koja servira za opstanak u setu.

Osmi gem: Sjajno igra Krunićeva. Oduzela je servis Azarenki, koja očajno servira, već ima tri duple servis greške. Bez izgubljenog poena za 4:4. Idemo Aleksandra.

Sedmi gem: Azarenka sve više greši, nervozna je. Krunićeva dobija gem - 3:4.

Šesti gem: Beloruskinja nervozna, opet na startu dupla servis greška. Dve greške Aleksandre, Beloruskinja ima problem sa servisom. Greši i Aleksandra. Gem za Azarenku - 4:2.

Peti gem: Kakv volej Krunićeve. Sada gledamo pravu Aleksandru. Volej, viner i as za 40:0. Bez izgubljenog poena do 3:2. I dalje brejk prednosti za Beloruskinju.

Četvrti gem: Krunićeva se oslobodila, sve opasnija i bolja. Početna trema je prošla. Prva brejka lopta za Srpkinju. Prvi gem za Srpkinju. Dupla seris greška za Beloruskinju - 3:1.

Treći gem: Krunićeva u grču, osvojila je samo dva poena u tri gema.

Drugi gem:  Azarenka silovita na startu. Aleksandra ne nalazi načina da zaustavi snažne udarce visoke Beloruskinje.

Prvi gem: Aleksandra Krunić je prva na servisu. Brejk za Azarenku već na startu meča.
Pogledaj vesti o: US Open,   Nju Jork

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Krunić - Azarenka 6:4, 1:1! Sjajna Srpkinja

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2014

Može li Aleksandra Krunić do nove senzacije na US openu? Mlada Srpkinja, posle fenomenalne pobede protiv šampionkeVilmbldona u meču za četvrtfinale sastaje se sa Beloruskinjom Viktorijom Azerenkom. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja sa stadiona "Artur Eš" iz...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.