US open za zaborav: Jelena Janković eliminisana i u dublu

Izvor: Blic, 02.Sep.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US open za zaborav: Jelena Janković eliminisana i u dublu

Srpska teniserka Jelena Janković i Čehinja Klara Kukalova završile su učešće na Otvorenom prvenstvu SAD u konkurenciji parova, pošto su u Njujorku izgubile od indijsko-zimbabveanskog dubla Sanja Mirza / Kara Blek sa 6:3, 6:2.

U nastavku poslednjeg Gren slem turnira sezone srpski tenis će predstavljati samo Novak Đoković koji se plasirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u četvrtfinale savladavši Nemca Filipa Kolšrajbera sa 6:1, 7:5, 6:4.

Aleksandra Krunić je, potom, propustila priliku da napravi još jedan podvig i da se i ona nađe među osam najboljih teniserki US Opena. Na žalost, posle dobijenog prvog seta protiv Beloruskinje Viktorije Azarenke 6:4, 21-godišnja Krunić je izgubila naredna dva istim rezultatom i u četvrtfinale se plasirala Azarenka.
Pogledaj vesti o: US Open,   Jelena Janković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.