US Open: Krunićeva ne staje - plasirala se u treće kolo!

Izvor: Sportal.rs, 29.Avg.2014, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open: Krunićeva ne staje - plasirala se u treće kolo!

Srpskoj teniserki Aleksandri Krunić baš prija igranje na njujorškom grend slemu. Pošto je napravila najveći uspeh u karijeri, plasiravši se u drugo kolo "Flešing Medouza", 145. igračica na WTA listi otišla je u četvrtak korak dalje.

Krunićeva je posle velike borbe i dva sata i 19 minuta igre savladala američku teniserku Medison Kiz u tri seta - 7:6 (7:4), 2:6, 7:5! Njena naredna protivnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << biće dvostruka pobednica Vimbldona i četvrti nosioc u Njujorku - Petra Kvitova.

Podsetimo, 21-godišnjoj Srpkinji ovo je peta pobeda na ovogodišnjem US Openu, pošto je u glavni žreb prebrodivši tri kvalifikacione runde.

U prva dva kola Krunićeva je savladala protivnice bolje rangirane od nje, u prvom kolu Poljakinju Kataržinu Piter, a potom i Amerikanku, trenutno 27. teniserku na svetu.

Aleksandra se tako u šesnaestini finala pridružila Jeleni Janković, koja je to pravo izborila trijumfom nad Bugarkom Cvetanom Pironkovom.

Ranije u četvrtak Ana Ivanović je razočarala porazom od Čehinje Karoline Pliškove u dva seta (7:5, 6:4).

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: US Open,   Tenis

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.