US OPEN: Nole odradio Austrijanca, pa plesao za Amere (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2015, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN: Nole odradio Austrijanca, pa plesao za Amere (VIDEO)

Srpskog asa u trećem kolu očekuje prvi pravi ispit, pošto će ukrstiti rekete sa Andreasom Sepijem

Najbolji teniser sveta Novak Đoković preskočio je rutinski još jednu prepreku na US openu! On je u drugom kolu poslednjeg grend slema sezone nadigrao Austrijanca Andreasa Hajder Maurera rezultatom 3:0, po setovima 6:4, 6:1, 6:2! Prvi ozbiljniji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ispit u Njujorku Nole će imati u narednoj rundi kada ga očekuje duel sa Andreasom Sepijem.

Srpski as je baš kao i u prvom kolu protiv Soze izgledao dominantno na terenu i posao završio za nešto više od sat i po vremena igre. Iako je pokazao nezadovoljstvo u nekoliko navrata određenim udarcima vidljivo je da podiže formu, te da je tempira za one najvažnije mečeve na ovom turniru.

Servis je noćas Novaka služio znatno bolje nego u prethodnom periodu, a često je pravio odlične mikseve udaraca i pokazao da vraća raznovrsnost u svoju igru. Pošto je duel praktično rešio već sredinom drugog seta ostalo mu je prostora da u trećem isprobava razne varijante. I pored toga taj deo dobio je vrlo ubedljivo...

Na kraju, Đoković je meč završio sa 27 vinera i 19 neiznuđenih grešaka, a kod Maurera je taj odnos bio 7:33. Otuda i ne čudi konačan ishod.

A kada je završio sa Austrijancem, Nole je kao po običaju zabavljao publiku svojim prepoznatljivim plesom. U tome mu je pomagao jedan čovek iz publike.

Pogledajte kako je to izgledalo:



(foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Nju Jork

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

MAESTRALNO Đoković igrao sa navijačem i pravio šou u Njujorku /VIDEO/

Izvor: Blic, 03.Sep.2015

Naš najbolji teniser Novak Đoković napravio je šou u Njujorku posle meča sa Andreasom Hajder-Maurerom, koga je savladao u meču 2. kola US Opena sa 6:4, 6:1, 6:2...Po završetku meča jedan navijač je ušao sa tribina i poklonio Novaku, pritom igrajući i mašući istom. Đoković je to odmah prihvatio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.