US OPEN: Aleksandra stala na set od četvrtfinala

Izvor: Mondo, 02.Sep.2014, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN: Aleksandra stala na set od četvrtfinala

Šteta. Naša Aleksandra Krunić bila je blizu još jedne senzacije na US Openu. Ali, i ovaj rezultat joj čestitamo!

Bravo, Aleks! Bez obzira na poraz...

Naša teniserka Aleksandra Krunić stala je na set od plasmana u četvrtfinale US Opena. Ona je nagovestila da bi mogla da napravi još jednu senzaciju na "Flašing Medouzu", ali je ipak doživela poraz od nekad prve teniserke sveta.

U meču osmine finala ženskog singla, Srpkinja je izgubila od >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Beloruskinje (16) Viktorije Azarenke - 6:4, 4:6, 4:6.

Meč odigran u noći između ponedeljka i utorka trajao je dva časa i 18 minuta, naša teniserka imala je periode potpune dominacije, uz oduševljenje objektivne publike, ali je na kraju nedostajalo malo snage, koncentracije i iskustva.

Kobni po "Aleks" bili su sedmi gemovi drugog i trećeg seta. Presudne brejkove "Vika" je pravila oba puta pri rezultatu 3:3, s tim što je u trećem setu Krunićeva imala dve brejk lopte za brzi "ribrejk" i rezultat 4:4.

Azarenka, dvostruka pobednica Australijan Opena (2012, 2013) i dvostruka finalistkinja US Opena (2012, 2013), u borbi za polufinale igraće sa (17) Ekaterinom Makarovom.

A, naša Aleksandra u nastavak sezone ide sa novih 180 WTA bodova i čekom od 128.638 dolara. Računajući i kvalifikacije, Srpkinja rođena u Moskvi vezala je šest pobeda u Njujorku i izbacila jednu (3) Petru Kvitovu.

Bravo!
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.