On je najstariji debitant US opena

Izvor: B92, 27.Avg.2014, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je najstariji debitant US opena

Skoro svaki Gren slem turnir dobije nekog neočekivanog heroja, a na ovogodišnjem US openu to je bez dileme Viktor Estrelja Burgos.

Ovaj momak ima 34 godine, ali je na US openu ostvario svoju prvu Gren slem pobedu u karijeri.

Bio je bolji od Holanđanina Igora Sajslinga sa 2:6, 6:4, 6:3, 6:2 i plasirao se u drugo kolo.

Osim toga, on je najstariji debitant u istoriji US opena i prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teniser iz Dominikanske republike koji nastupa na Gren slemu.

„Na Dominikani ovaj sport nije previše popularan. Igraju ga samo oni bogati. Ali Viktor dolazi od siromašnih ljudi koji rade. On je jedan od nas“, rekao je jedan navijač Burgosa koji je posmatrao meč na tribinama.

Burgos će u drugom kolu igrati sa supertalentovanim Hrvatom Bornom Ćorićem koji je na startu iznenadio Lukaša Rosola.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ćorić oduševljen: Neverovatno

Izvor: B92, 27.Avg.2014

Mladi hrvatski teniser Borna Ćorić ostvario je svoju prvu pobedu na Gren slem turnirima, savladao je 29. nosioca Lukaša Rosola na startu US opena...Ćorić, koji je prošle sezone osvojio juniorski turnir u Njujorku, sada je prošao tri runde kvalifikacija i potom je ostvario najveću pobedu u karijeri...“Osećaj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.