Marine, ako negde možeš da pobediš Novaka, to je US Open

Izvor: Vesti-online.com, 11.Sep.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Marine, ako negde možeš da pobediš Novaka, to je US Open"

Novak Đoković - Marin Čilić 13:0! U Hrvatskoj veruju da je došlo vreme da konačno padne Srbin. To misli i čuveni teniski stručnjak Nikola Pilić, koji je nekada bio savetnik Dejvis kup reprezentacije Srbije.

- Ako negde može da se pobedi Đoković, onda je to na US Openu. Čilić je branilac je naslova, pokazao je da ima i kondiciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i pravi moral jer je izdržao dva meča u pet setova. Jednostavno, tamo igra najbolji tenis na svetu - rekao je Pilić, prenosi 24sata.hr.

Hrvatski stručnjak smatra da Novak ne igra tako dobro kao u prvom delu sezone.

- Poslednja tri, četiri nedelje ne igra u šestoj brzini. Igrao je u finalima, ali nije to igra kao na početku ili sredinom godine.

Pilić savetuje Marina šta treba da uradi da bi pobedio večeras (23.15) najboljeg tenisera sveta.

- Moraće dobro da servira, da Đokovićevi riterni budu kraći. Onda se odmah može nasloniti na te lopte i ići po brze poene. S Đokovićem nema što da traži u dugim razmenama udaraca - zaključio je splitski stručnjak.
Pogledaj vesti o: US Open,   Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.