Kakva su Vilanderova predviđanja pred US Open?

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva su Vilanderova predviđanja pred US Open?

Proslavljeni švedski teniser Mats Vilander rekao je da veruje da će ili Novak Đoković ili Endi Mari osvojiti US open koji počinje u ponedeljak.

Đoković je bio sjajan u prvom delu sezone, osvojio je Australijan Open i Rolan Garos, da bi potom na scenu stupio Mari, koji je posle trijumfa na Vimbldonu osvojio i zlato na Olimpijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << igrama u Rio de Žaneiru. Uz njih dvojicu, mnogi su među favorite uvrstili i Španca Rafaela Nadala, iako se on još muči sa povredom zgloba.

“Mislim da US Open dolazi prerano za Nadala. Odigrao je dobre mečeve u Riju, ali je igrao previše. Možda će sledeće godine biti drugačija situacija, biće svežiji i imaće više šansi. Za mene je, bez sumnje, favorit Mari, koji dolazi ovde sa velikom samopouzdanjem. Osvojio je drugo olimpijsko zlato, drugi teniser sveta je, igrao je u finalu Sinsinatija i u dobroj formi je. Naravno, ne smem da zaboravim ni Đokovića, on je prvi teniser sveta. Što se tiče mogućih autsajdera tu su Raonić, Nišikori i Čilić”, istakao je Vilander.

US Open počinje u ponedeljak.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.