Kakav je to US Open, kad ne igra lepa Maša...

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav je to US Open, kad ne igra lepa Maša...

Nažalost, Ruskinju Mariju Šarapovu nećemo gledati narednih dana na US Openu, pošto je jedna od najboljih teniserki sveta otkazala učešće zbog povrede.

Ruska teniserka Marija Šarapova odustala je od učešća na poslednjem gren slem turniru sezone - US Openu, zbog povrede noge, saopštili su danas organizatori.

Od polufinala Vimbldona, kada je poražena od Amerikanke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Serene Vilijams, Šarapova nije odigrala ni jedan meč, a zbog bolova u kolenu propustila je i turnire iz Premijer serije u Torontu i Sinsinatiju.

Umesto Šarapove, koja je bila postavljena za trećeg nosioca na poslednjem gren slem turniru u sezoni, učestvovaće njena sunarodnica, osamnaestogodišnja Darija Kasatkina, koja će u prvom kolu igrati protiv, takođe Ruskinje, Darije Gavrilove.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.