Istorijski uspeh Krajinovića, prvi put u drugom kolu US Opena

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorijski uspeh Krajinovića, prvi put u drugom kolu US Opena

Filip Krajinović napravio je istorijski uspeh na US Openu i prvi put se plasirao u drugo kolo poslednjeg grend slema sezone.

Po malo neočekivano naš teniser je na startu turnira u Njujorku za svega 104 minuta, u tri seta srušio Alehandra Gonzalesa iz Kolumbije sa 6:4, 6:0, 6:4.

Posle nešto lošijeg starta i 0:3, Krajinović je preokretom uzeo prvi set, a onda zaigrao fenomenalno. Drugi set je osvojio bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izgubljenog gema i ukupno nanizao devet gemova računajući kraj prvog seta.

U trećem je opet škripalo na početku, opet je Gonzales poveo sa 0:3, pa i 1:4, nakon čega je Krajinović drastično podigao nivo igre i novom serijom od pet vezanih gemova došao do velikog trijumfa.

U drugom kolu ga čeka mnogo teži izazov, neumorni Španac David Ferer koji je bio bolji od Radua Albota sa 4:6, 7:5, 6:1, 6:0.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Veliki uspeh Krajinovića, prvi put u drugom kolu US Opena

Izvor: Blic, 01.Sep.2015

Filip Krajinović napravio je ogroman uspeh na US Openu i prvi put se plasirao u drugo kolo poslednjeg grend slema sezone...Po malo neočekivano naš teniser je na startu turnira u Njujorku za svega 104 minuta, u tri seta srušio Alehandra Gonzalesa iz Kolumbije sa 6:4, 6:0, 6:4...Posle nešto lošijeg...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.