Gaske završio US Open, Čilić siguran

Izvor: Mondo, 29.Avg.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaske završio US Open, Čilić siguran

Francuz se posle samo tri seta oprostio od učešća u singlu na poslednjem grend slemu u sezoni. Marin Čilić, potencijalni protivnik Novaka Đokovića u četvrtfinalu, lako do drugog kola.

Prvi dan i prvo iznenađenje na US Openu!

Napravio ga je mladi Britanac Kajl Edmund, koga je beogradska publika imala prilike da upozna na nedavnom Dejvis kup meču između Srbije i Velike Britanije na Tašmajdanu.

Edmund je tom prilikom doneo dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << boda za svoj tim, jer sa po 3:0 bio bolji od Dušana Lajovića i Janka Tipsarevića.

Trenutno 84. igrač na ATP listi istim rezultatom održao je u Njujorku lekciju 15. teniseru sveta Rišaru Gaskeu - 6:2, 6:2, 6:3, za samo sat i 43 minuta igre. Gaske je bio postavljen za 30. nosioca.

Ako ne bude većih iznenađenja, Marin Čilić će u četvrtfinalu igrati protiv Novaka Đokovića. Hrvat je relativno lako, posle dva sata provedenih na terenu, pobedio u prvom kolu Brazilca Rožerija Dutru Da Silvu - 6:4, 7:5, 6:1.

Novak Đoković će početi US Open mečom protiv Poljaka Jiržija Janovica,
Pogledaj vesti o: US Open,   Novak Đoković

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.