Duci zakazao duel sa Vavrinkom

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duci zakazao duel sa Vavrinkom

Konačno! Posle dva uzastopna neuspeha na Gren Slemovima (US Open i Australijan Open) Dušan Lajović uspeo je da se plasira u drugo kolo. Srpski teniser lagano je slavio protiv Masima Gonzalesa - 3:0 (6:3, 6:3, 6:1).

Argentinac je sa šljake počišćen za sat i 48 minuta.

Sada sledi dosta ozbiljniji test za Ducija. U drugom kolu Otvorenog prvenstva Francuske, 75. teniser na svetu sastaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se sa Stanislasom Vavrinkom, koji je na startu turnira rutinski savladao Turčina Marsela Ilhana (6:3, 6:2, 6:3).

Biće to drugi meč Vavrinke i Lajovića. Njih dvojica su se poslednji i jedini put do sada sastajali u Dejvis kupu i tada je Švajcarac slavio (6:4, 4:6, 6:1, 7:6).
Pogledaj vesti o: Tenis,   Dejvis kup

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović preko Gonzalesa do drugog kola u Parizu

Izvor: RTS, 24.Maj.2015

. Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je na startu turnira savladao Argentinca Masima Gonsalesa sa 3:0.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.